Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A semmitől lettem pattanásos? 20L

A semmitől lettem pattanásos? 20L

Figyelt kérdés
Soha nem voltam pattanásos, nem is sminkeltem magam. Tavaly nyáron elkezdtek jönni az arcomra nagy fájó gyulladt pattanások, de nem volt fehér a tetejük hanem piros volt az egész. Mindig csak 1-1 jött és el is tűntek maguktól ezért nem zavart annyira. Decemberben viszont az arcom jobb fele hirtelen tele lett velük és nem is akartak eltűnni ezért februárban elmentem bőrgyógyászhoz. Ő írt fel krémet és antibiotikumot amit 1 hónapig szednem kellett, elküldött vérvételre is teljes vérkép miatt de semmi baj nem volt a vérképemben. Fogaim is rendben vannak. Az arcom kicsit sem javult az antibiotikum beszedése alatt és utána sem, folyton jönnek ezek a pattanások és nemtudom mitől. Lehet hogy most kezdtem serdülni? Már nemtudom mire gondoljak miért lehet.:(
2020. ápr. 25. 21:50
 1/2 anonim ***** válasza:
91%

Étkezés, folyadékbevitel, allergia?

Csak úgy a semmitől nem leszel pattanásos.

2020. ápr. 25. 21:54
 2/2 anonim ***** válasza:
91%
Esetleg arckrém? Vagy fürdés közben megmosod az arcod tusfürdős vízben? Nekem arckrémtől jött ki oldalt sok akné...
2020. ápr. 25. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!