Anyajegy eltávolítást végeznek TB-re a fővárosban?
Figyelt kérdés
Nyilván nem most azonnal, eme helyzetben, csak érdeklődöm. Pénzt nem adnék ki érte szívem szerint, de nagyon rossz helyen van, félek, hogy belekapok és leszakad, kettő is van ilyen.
Akinek volt már, leírná, hogy hogyan működik? Bőrgyógyászhoz kell menni vagy sebészhez? Csak akkor távolítják el, ha már belekaptam/leszakadt vagy akkor is, ha csak olyan helyen van, ahol ez könnyen megeshet?
2020. ápr. 25. 20:40
1/4 anonim válasza:
Igen, eltávolítják, ha rossz helyen van. Bőrgyógyászhoz kell menni, ő fog elküldeni a sebészhez.
(én nem voltam, csak szintén tervezek ilyesmit, és tavaly kérdeztem a bőrgyógyászt erről)
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!
pont ott van, ahol a melltartóim kosarának a merevítője, szóval simán le tud szakadni szerintem. nem ilyen lapos anyajegy ez. ez elég indok vajon?
2020. ápr. 28. 19:37
3/4 anonim válasza:
Igen, ha rossz helyen van, és dörzsöli a ruha, az bőven elég indok.
4/4 A kérdező kommentje:
danke schön! :)
2020. máj. 1. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!