Nagyon száraz bőrnek milyen következményei vannak, ha nem hidratálod? Mi lehet az oka?
Extra száraz bőr, csecsemőkor óta.
Nem igen használtam, anyám meg régen nem is vett. Most sokat kipróbáltam, dráfábbakat is, végre találtam egy jót. De sokszor van, hogy elmarad, kézkrémet használok minden nap, mert megpusztulnék.
Elképzelhetetlenül száraz, főleg a karom. Az úgy néz ki, mint a 60 éves anyámnak. Cserepes, feszül, porzik mindenhol, a könyökem meg brutál, mint a krokodil bőr, fekete, érdes, cserepes...
Mindenki azt hitte, még anyám is, hogy mindig koszos... Ahogy a térdem us, kérdezgették, miért fekete... Megszüntetni nem igazán tudtam, hánlasztás, fehérítés, hidratálás... De nem használ...
Végülis magas is látom, hogy csúnya, meg idősebb tűnik. Viszont néha kijön a pikkelysömör, ekcéma is... Alapból barna, meg nem egy érzékeny bőröm van, de brutál száraz...
Igazából mindig egy ideig lelkesedem, kenegetem, aztán elmaradcagy mikor eszembe jut. Mert egyrészt utálom a testápolókat, soha nem használnék... Meg ha túl sokat kensz, akkor nem beszívódik, hanem ilyen darabokban hámlik... Gyűlölöm a testápolókat!
Biztos, hogy nem ilyen környezeti okai vannak, mindig is ilyen volt... Az arcom is ilyen, de viszont mitesszeres is egy egyben durvám, úgyhogy kora ráncok,plusz mitesszerek, szuper...
Mindenki rámondja, hogy jaj nekem száraz a bőröm, hát az enyémnél nem igen van jobban. Kivéve azok a hófehér bőrűek, akik hámlanak, sebesednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!