Ti meleg időben szoktátok hintőporozni az intim területet?
Figyelt kérdés
Combhajlat stb.
TVben láttam, hogy van ágyèk por is kifejezetten erre.
Elèg gáz mikor beizzadsz nyáron nem?
2020. ápr. 24. 12:30
1/12 anonim válasza:
Normális minőségű ruhát kell venni és nem rohadsz még nyáron sem.
2/12 anonim válasza:
Nem, nem vagyok dagadt és jó minőségű pamut alsóneműt hordok.
3/12 anonim válasza:
Nincsenek rajtam hurkák, nem izzadok, csak edzes közben, az után viszont zuhanyzom
4/12 anonim válasza:
Ha rendszeresen sportolsz sokkal jobb a hőháztartásod is nem izzadsz be annyira a hajlatokban de egyébként én szerencsére nem válok olyan büdössé ha leizzadok se van egy ilyen barátnőm által csak "furcsa de nem rossz" szagom izzadtan de ennyi. Szerintem aki rendesen tisztálkodik 1~2 naponta rendesen tusol és nem csak hónaljat meg ágyékot mossa meg rendesen az nem fog úgy bűzleni. Na meg aki nem zabálja két pofára a kolbászt hagymát és egyéb dolgokat.
5/12 anonim válasza:
Nem használok. Nagyon melegben a térdhajlatba teszek pici deot, mert ülés közben zavar, ha elkezd izzadni.
7/12 anonim válasza:
Nos, én sportos vagyok és nem vagyok dagadt, a combom sem ér össze, viszont combtőben hajlamos vagyok nagyon megízzadni. Szoktam hintőport használni, esti zuhany után. Nincs ebben semmi szégyen. Nem csak az ízzad, aki dagadt!
És nem hordok sz.r műszálas alsót, csak pamutosat, még a csipkét sem állom combtőben.
9/12 A kérdező kommentje:
Csak a 7-8 adott ertelmes valaszt.
Nem kell dagadtnak lenni(en az vagyok amugy), hogy izzadj.
Apam. 80kilo,szunyog alkatu es megis izzad.
Alkati sajatossag.
De nem edzeni kell hulygyerek aki irtad, hanem nyaron napon. 60fokban 13kilos lancfuresszel melozni.
Na majd akkor masnap meg a segglulad is himtoporos lesz.
2020. ápr. 24. 14:43
10/12 anonim válasza:
Szoktam, mert nagyon izzadós típus vagyok. Mielőtt nekem is beszólnátok, megjegyzem, hogy nem vagyok kövér, csak ilyen a hőháztartásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!