Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért vág magának mindenki...

Miért vág magának mindenki frufrut karantén alatt?

Figyelt kérdés
A legtöbb közösségi oldalon ezt lehet látni. Sok lány unatkozik és frufrut vág magának.

2020. ápr. 24. 09:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5%
Mert azt hiszik egyedi😂😂😂
2020. ápr. 24. 09:53
 2/11 anonim válasza:
100%

Ennyi erővel akkor egyik hajstílus sem egyedi, mert a világon több ezer nőnek van ugyanolyan...

A kérdésre visszatérve:én is tervezek frufrut vágni/vágatni magamnak, mert sokan mondták hogy jól állna, és én is így gondolom. Azért a karantén alatt teszem meg, mert ha véletlenül mégsem állna jól, vagy nem tetszene, akkor lenne időm megoldani a problémát.

2020. ápr. 24. 10:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én például azt hittem tök jól fog állni. Hát, tévedtem :D

Változást akartam, nem bántam meg. Nem áll jól, elfésülöm, meg minden, de szükségem volt egy kis változásra.

2020. ápr. 24. 10:49
 4/11 anonim ***** válasza:
2020. ápr. 24. 11:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert unatkoznak, bem tudom, jó kérdés. :"D Talán kipróbálják, mert úgyis ritkán mennek emberek közé és ha rosszul áll se nagy baj, mert gyorsan vissza nő
2020. ápr. 24. 11:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a mental breakdown egyik leggyakoribb tünete, nem csak karantén alatt. 😂😂

Egyébként tényleg fura ez a dolog. Én pl. soha nem akartam frufrut, mert szerintem irtó hülyén állna, ráadásul gyűlölöm, ha kicsit is az arcomba lóg a hajam. Erre a karantén kb. második hetében random megnéztem egy videót, ami arról szólt, hogy kinek milyen frufru állna jól, erre komolyan elgondolkodtam, hogy akkor most belevágok a hajamba. 😂😂 (Kiemelném, itt már nagyon tele volt a nemlétezőm a járványhelyzettel.) Alig bírtam leállítani magam, de végül sikerült, úgyhogy csak a hajamt végét trimmeltem kicsit (de azt amúgy is szoktam).

2020. ápr. 24. 11:40
 7/11 A kérdező kommentje:
#5 Nem nő vissza olyan gyorsan :D Ha most levágod és elkezded lenöveszteni legalább 6-7 hónap mire kinéz valahogy.
2020. ápr. 24. 12:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Kell a valtozatossag, az inger. Meg ja, kb a mental breakdown egyik jele is lehet, meg mar kb sajat magadat is unod :D

En mar befestettem a hajam egyik felet, piercingeket szurattam, vagtam a hajam vegebol, a frufrun is elgondolkoztam, de az tudom, hogy rettenetesen allna, orultem napjaimon eszembe jut az is, hogy leturom nullassal a hajamat. Most jelenleg az az uj kattanasom, hogy nezem, hogy milyen webshopokon van akcio es ruhakat rendelgetek. Csak nyilvan lassan mar elfogy ra a keret, úgyhogy megint egy kiadosabb hajvagason vagy undercut nyirasan gondolkozom (de tuti megbannam, mar tobb, mint egy eve novesztem a hajamat).

2020. ápr. 24. 13:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Igazából én mikor kicsi voltam.Eldöntöttem,hogy nekem animés frufrum lesz tudod van a micro bangs.Na az lett belőle,ráadásul így nézett ki:/\/\/\.Akkoriban anyukám szerette,ha frufrum van,én meg nem szeretem 2 hetente fodrászhoz menni.Én akkor megtudtam,milyen ha megbándod.Amúgy el lehet rejteni a frufrut hajráffal vagy csatokkal.Szerintem én majd oldal frufrut vágok.Ennek inkább az a "lényege",hogy hamár nem tudod irányítani az életed,akkor megváltoztatsz valamit,hogy úgy érezd,mégis te írányítasz.Ha rajtam múlna most fele ilyen fele olyan hajam lenne.Rózsaszín és kék,de ha a karanténak vége vissza kéne festem,plusz anyám megölne.Ó és Nehogy úgy gondoljátok,hogy 6-7 hónap alatt vissza nő.Nekem több mint 1 év volt.
2020. ápr. 24. 13:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert elcs*szik a hajukat és így lehet kijavítani, legalábbis akit én ismerek, azért.
2020. jún. 2. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!