Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok! A narancsbőr az meg...

Csajok! A narancsbőr az meg micsoda?

Figyelt kérdés
folyamatosan hallom hogy panaszkodtok hogy van a combotokon de azt valahogy soha nem tudtam meg hogy pontosan mi
2020. ápr. 21. 07:15
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Keress rá google-lel.
2020. ápr. 21. 07:23
 2/9 A kérdező kommentje:
rákerestem ezt egy kis sporttal simán el lehet tüntetni
2020. ápr. 21. 07:26
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Tévedsz. Ha évtizedekig nyugtatón élsz, mert muszáj, akkor a narancsbőr lehet, hogy megmarad örökre, akkor is, ha előtte soha nem volt egy milliméternyi helyen sem.

A rossz hír: férfinak is lehet narancsbőre, csak ritkább esetben, tehát ne add itt a nagyképű, nagyarcú macsót, mert nyakon váglak.

2020. ápr. 21. 07:35
 4/9 A kérdező kommentje:
akkor nem olyan egyszerű eltüntetni?
2020. ápr. 21. 07:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszerű lenne, nem lenne senkinek.
2020. ápr. 21. 07:44
 6/9 anonim ***** válasza:
5%
Nem, nagyon egyszerű eltüntetni, csak minden nő egy lusta dög, és leszrja. Persze,hogy nem egyszerű, van, hogy nem is lehet. Nemcsak a kövér, lustáknak van, csomó oka lehet.
2020. ápr. 21. 07:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Narancsbőrt láttam már olyan barátnőmön is, aki épp, hogy nem csontsovány kategóriájú.

Nem könnyű eltüntetni, szinte lehetetlen. Nem feltétlenül elég a sport.

2020. ápr. 21. 08:27
 8/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

A nők 90%-ának van narancsbőre, alkattól és edzettségi szinttől függetlenül. Max a fitneszes, száraz nőkön nincs versenyidőszakban, egyébként a bőr szerkezetéből adódóan kb. mindenkinek van, ugyanis a nők a hormonháztartásának köszönhetően hajlamosabbak a bőr felszíni rétegeiben zsírt tárolni (fenék, csípő), míg a férfiakra inkább a zsigeri zsírraktározás a jellemzőbb (has környéke). Nekem van 48 kilós, teljesen vegán, gluténmentes ismerősöm, aki kb. kizárólag nyers zöldséget eszik, mellette jógázik és rendszeresen sportol és neki is van egy kicsi.

Nyilván életmóddal lehet mérsékelni a narancsbőrt, de nem olyan könnyű teljesen megszabadulni tőle, és őszintén szólva nem is kell, mert teljesen normális dolog.

2020. ápr. 21. 09:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
nem tűnik el. van, akinek genetikailag ilyen a teste.
2020. ápr. 23. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!