Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mik a hátrányai annak ha...

Mik a hátrányai annak ha minden nap hajat mosok?

Figyelt kérdés
Edzés után mindig izzad a fej bőröm és nekem az izadságtól korpás lesz mindig a hajam.

2020. ápr. 20. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Jóval hamarabb fog zsírosodni és nem is egészséges minden egyes nap hajat mosni.
2020. ápr. 20. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:
63%

Semmi. Nyugodtan mosd meg, ha koszosnak érzed.

Tévhit, hogy ettől zsírosodik. Akkor minden sportolónak, úszónak, vízilabdásnak zsíros lenne 😁

2020. ápr. 20. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
#2 nem tévhit. a bőrödet is megviseli ha folyton szappannal mosod (főleg ugye ebben a járvány időszakban). a fejbőr meg még annyit se tud szellőzni mint a tested többi része, mert haj borítja sűrűn. ha zsírosodásra hajlamos a fejbőr, akkor mégzsírosabb lesz.
2020. ápr. 20. 23:23
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

3: pont azért kell mosni, hogyha koszosnak érzed, izzadsz, mert nem szellőzik. Ha nem mosod meg, akkor zsíros lesz izzadás után, vagy korpás, meg minden baja lesz.

De tévhit. Egy csomó ember mos naponta hajat, pl. sport miatt, és semmi bajuk nincs.

2020. ápr. 21. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Őszintén? Én próbáltam egy csomó ideig, hogy nem mosok hajat, de attól még ugyan úgy zsírosodott, csak még szarul is éreztem magam.

Eleve azért kezdtem el 2-3naponta hajat mosni, mert undorítóan nézett ki, és rossz érzés volt "viselni".

Szerintem ha valaki amúgy mindennap mos hajat, akkor próbálja meg a gyerek samponokat, amik enyhébbek, és mondjuk csak heti 1-2x használja a normál sampont.

Én is csak azokat a hátrányokat hallottam, hogy nem egészséges. De hogy miért, arra itt sem látok választ.

2020. ápr. 22. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!