Hogyan válasszak arckrémet, ha mindenféle bajom van a bőrömmel?
Nagyon száraz típusú a bőröm, de megis pattanásra hajlamos, mitesszereim állandóan visszatérnek. Pigmentfoltos, amiket szívesen eltüntetnék. Mély ráncok vannak a szemem alatt, tehát ránctalanító funkció sem ártana.
Most ilyenkor mit csináljak, válasszam ki a leggázabb problémát?
Hűha, hát először is szerintem ennyi minden nincs meg egy krémben, mindenképpen több különbözőt használnék a helyedben.
Mivel érzékeny a bőröd azt írtad, mindenképp 100% vegán terméket használnék.
Ha egy márkát kéne mondanom a The Body Shop-ot ajánlanám. Nem olcsó, de nagyon minőségi termékei vannak.
Nézzük sorba.
Szaraz arcra náluk a legjobbak az e vitaminos termékeik. Van belőle nappali arckrém, géles krém, éjszakai is.
Kifejezetten pigmentfoltokra van kifejlesztve a drops of light termékcsalád, ebből is van több féle.
Illetve a szemkörnyéki ráncokra is találsz náluk megoldást
Én ezt a 3 fajta kencét használnám a helyedben.
Ha a honlapjukra ràmész, külön rákereshetsz a bőrproblémákra, és kiadja a találatokat. Illetve megtalálod a termékleirást, és egy csomó véleményt is, hogy bevált vagy használt-e :)
Szia 😊 Nekem nagyon száradékony a bőröm. Kipróbáltam a Nívea q10 plus c vitaminos bőrfeszesítő testápolóját, és nagyon meg vagyok vele elégedve, feltöltötte az arcbőröm, a száraz testem már nem szárad ki, feszesebb is a bőröm szebb mindenhol, a szemem alatt is feltöltötte nedvességgel az egész arcom,eltűnt a csúnya karika is! 😊
Még nem próbáltam ki de van nekik arcmaszkjuk, arckrémjük is ugyanebben a kiszerelésben, nagyon ajánlom neked is 😊
Hú, jó pár válaszolónak fogalma sincs az érzékeny bőrről :) Nivea alapból tiltólistás, mivel tele van allergén illatanyagokkal. Teafaolaj szintén, az én arcom valószínűleg begyulladna tőle.
Ne használjak semmit, szuper ötlet.. Csak épp olyan száraz, hogy cafatokban hámlik :D Azt hiszem nem kérek itt többet segítséget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!