Beauty Sun önbarnító tablettát szedett már valaki, mik a tapasztalatok, észrevételek?
Na annyira azér nem mint ahogy leirják kb 2 hónap után beképzeled magadnak de amennyi béta karotin van benne attól változás nemlessz...
Énis szedtem és 2 hónap után naaa azér már láccik valami megkérdeztem egyik ismerösöm aztmondta semmi és én is beláttam hogy semmi..
Viszont most másikat szedek huh az jóó 1 hét után már mindenki mondta h mivan szoliztál???
Tisztelt Webdoktor! Egy étrendkiegészítőket értékesítő weboldalon találtam rá az önbarnító tablettára. A leírás meggyőző, szeretném kibróbálni. Viszont nem szerepel a tájékoztatóban, hogy rendszeres szedése káros e ( a magas béta-karotin tartalom miatt), egy hasonló ilyen készítményt kúraszerűen 1-2 hónapos fogyasztásra javasolják.Mivel egész évben szeretnék barna bőrszínt, káros lehet a rendszeres (egész évi) alkalmazása bármelyiknek is?
2009-11-27 20:47:55
Tisztelt Kérdező!
A béta-karotin túladagolható. Emiatt nem javasolt a folyamatos szedése. A tájékoztatóban nagyon helyesen ezt szerepeltetik. Számos szervi probléma tud kialakulni a túladagolás miatt, akár súlyos, maradandó kársodás is. Tartsa be az alkalmazási előírásokat. Egész évben barnaságot ezzel a módszerrel nem tud elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!