Szerintetek is kozmetikushoz kell járni, hogy sokáig szèp legyen a bőre valakinek?
Nem. Sok kozmetikusnak nem szép a bőre, pedig nekik minden rendelkezésre áll 😁
Fontosabb, hogy vigyázz rá, pl. túlzott napozás mellőzése, és a hidratáld.
Nekem most 40 évesen szebb a bőröm, mint 20 évesen. Mivel rájöttem, hogy sok terméket nem bírok, piros, pattanásos lett a bőröm tőlük. Kozmetikushoz jártam, de az nem segített.
Egyáltalán nem.
Én is jártam regebben,mert nagyon pattanásos voltam. A kozmetikus nem vette figyelembe,hogy mennyire érzékeny a bőröm,nagyon erősen nyomkodta. Mára elmúltak a pattanasaim,de egyetlen alkalom miatt (most van 7 éve)hegek maradtak az arcomon amit még alapozoval sem tudok lefedni.
Szerintem nem. Eddig csak egy kozmetikusnál voltam, összességében nem volt rossz tapasztalat, csak vannak olyan emberek, akik nagyon hisznek valamiben, és nem lehet őket eltántorítani.
A mikrodermabrázió nekem tetszett, utána tényleg selymes volt a bőröm, de semmi nincs a világon, amitől örökké tiszták maradnak a pórusok. Az én kozmetikusom meg hallani sem akar pl. a hámlasztásról. Ő is elismerte, meg anélkül is tudom, hogy rendkívül strapabíró bőröm van, de az Ordinary-s hámlasztókra csak a fejét rázza, hogy mennyire káros.
Nem, én a legtöbb kozmetikusnak elvenném az engedélyét is :D
amit némelyik művel mások arcának a széttrancsírozása okán. Komolyan mondom, büntetném.
De nyilván az ilyen-olyan oxigén kezelések, peelingek meg esztétikai beavatkozások, maik mondjuk inkább orvosi, mint kozmetikus kategória, rengeteget segít az ember bőrén, viszont nem kötelező érvényű, hogy csak ezekkel lehet valakinek szép bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!