Milyen hajszínem legyen, ha komoly felnőttes és nőies hatást akarok elérni? Mutassatok árnyalatot is linken légyszi! 24 vagyok amúgy.
A saját hajszínedtől nem elütő.
Ha az nem elég élénk, akkor azt kicsit feldobni. De ha szép, akkor ne festesd be.
Egy komoly,már teljesen felnőtt,nőies nő benyomását akarom kelteni.
Valaki leszólt,hogy gyerekes vagyok,szóval szeretnék megváltozni!
Ha most mondana bárki egy színt, és neked az nem állna jól, akkor sokkal jobban elrontod az összképet, mintha hagynád a saját színed.
Amúgy mkke mondták, hogy gyerekes vagy? A hajad színére vagy rád? Mert az, hogy valaki gyerekes, nevem a hajszínén múlik, hanem a viselkedésén, hozzáállásán. Egy hajszíntől nem válsz hirtelen komollyá és felnőttessé. Ha kinézetben esetleg mégis, de beszélgetéskor, felfogásban ugyanaz maradsz, akkor az új hajszínnel is ugyanezt fogják gondolni rólad.
Amúgy meg menj el egy normális fodrászhoz és kérdezd meg, mi állna neked jól.
Csakhogy kapj értelmes választ is mert latom mar itt is megy az okoskodás 🙄😁
Szerintem ha belegondolsz milyen hajszinu nok vannak a tipikus "femme fatale" filmekbe, ott van pl Monica Belluci teljesen olyan amilyet leírtál fekete hajjal.
En ugy gondolom ez a fekete lesz amikre ez illik, vagy talan meg a barna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!