Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Töredezett hajat muszáj levágni?

Töredezett hajat muszáj levágni?

Figyelt kérdés
Növeszteném,de töredezett a vége. Kenem szölömagolajjal,nem szívesen vágnám le. Mit csináljak?

2020. ápr. 19. 04:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ami már eltörött, azt hiába kenegeted sajnos, soha nem fog újra “összeállni”. Ha növeszteni akarod, muszáj előbb levágni a véget, különben csak tovább törik, és még csúnya is lesz.
2020. ápr. 19. 05:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Muszáj levágatni, utána kenegesd az ép hajvégeket.
2020. ápr. 19. 11:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. ápr. 19. 11:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Saját tapasztalat: vágasd le, mert én is kenegettem, aztán egyszercsak meg volt a hosszú haj, de vissza kellett vágatnom a nyakamig, mert undorítóan el volt törve végig. Semmi nem hozza rendbe. Azóta is törik de kevésbé. Sajnos szerintem örökre rövid hajam lesz már.
2020. ápr. 19. 12:47
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Én nem vágattam le hanem hajápolókat szedtem és hajpakolásokkal kentem. Mára szép fényes barna hajam van amiben nagyon kevés a töredezés. Ha nem akarsz rizikót akkor ne vállald be hátha feltörik neked is, én pont jól jártam. Mondjuk én bármikor szivesen levágom, most derékig ér de szívesen bevállalom a vállig érőt is, szóval nekem nem volt rizikós kipróbálni :D
2020. ápr. 19. 15:33
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Előző vagyok és a dm-ben vettem 1000 forintos hajpakolást és csodát tett+ tojásos mézes pakolást tettem rá két hetente ( lehet gyakrabban is csak hosszu folyamat és hát lusta vagyok)
2020. ápr. 19. 15:34
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
1000 forintos hajkapszula***
2020. ápr. 19. 15:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Sajnos a szökitéstől és az állandó hajsütőtől lett ilyen. Nem tudom hogy hordjam,mert ha nem göndöritem be nagyon látszik és csunya meg semmilyen a hajam. Mit csináljak vele,higy formázzam? Csak feltupirozom és annyi.
2020. ápr. 20. 07:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Keratinos hajvasalás sokat segítene
2020. ápr. 20. 11:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ami már egyszer letört azt le kell vágni mert "összeforrni" nem fog max tovább törik, fodrászom tudja hogy növesztem de elmagyarázta hogy le kell vágni különben hiába nő meg ha az alsó 20 centi egy töredezett borzalom lesz amit majd le kell csapni.

Inkább vágasd le és ápold hogy megelőzd a töredezést, pl ha minden nap hőformázod fontos egy jó hővédő, viszont mindenkinek más válik be hajápolásra azt sajnos próbálgatni kell, munkatársamnak csípőig érő haja van és esküszik a rózsaszín garnier fructis balzsamra, nekem meg kb semmit sem hatott.

2020. ápr. 20. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!