Szerintetek az nem gáz, hogy egy nagyon drága epilátort szőrösen küldtek ki és még rossz is?
Leszedtem a kupakj@t és feket szőrszálak estek ki belőle.
2. Csak szigetelőszalagozva működik...
Szerintem, hiába tagadták, meg minden, jól sejthettem, hogy olyat kaptam meg, amit valaki más visszaküldte nekik.
HIGIÉNIAI TERMÉK, így én nem állhatok el tőle. Valószínűleg, teljes biztos, hogy mégis visszavették valakitől.
Egyébként felhívtam őket, azt mondta, visszanézték a kamerát, meg a gyártócal is felvették a kapcsolatot és teljesen új, bontatlan termék volt. Azt mondták, ez nem visszaküldött termék volt, és nem is vesznek vissza higiénia terméket, vagyis epilátort...
Fúj...
Fogyasztóvédelem. Ne vicceljünk már.
Ez nem így működik, fordulj a fogyasztóvédelemhez! Hiszen még hibás is!
Melyik webshop ez?
Mivel hibás így küldd vissza garanciára hivatkozva, azt higiéniai termékre is KÖTELESEK vállalni.
Az a baj homáron nem egy cikk van ilyen esetről és most bizonyítsd be hogy ilyen volt mikor kibondottad. A "szerencséd" hogy hibás is így valamit mindenképp kezdeniük kell vele.
Megjegyzem ez egy 6000 forintos philips epilátornál is k***a gáz, egy nagyon drága epilátornál pedig kifejezetten pofátlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!