Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Lányként írok: azt tapasztaltam, hogy az ilyen külsejű csajok általában egész jófejek és van egy csomó jó sztorijuk. Szóval valószínűleg szívesen barátkoznék veled.
Fiúk szemszögéből pedig nem biztos előnyös. A legtöbb pasi jobban szereti ha valaki a nemének tudatában van. A rövid haj oké, de a felnyírást sokan túlzásnak veszik.
Minden esetre ne másoknak akarj megfelelni, hanem magadnak. Ha abban a külsőben érzed magad jól, akkor kit érdekel a külvilág?! A kisugárzás úgyis fontosabb. Plusz ne feledd: házi nyúlra nem lövünk, inkább felsőbb éveseknek akarj tetszeni.
Szerintem ne az új suli miatt változtass. Oké, ha nem tetszik a mostani hajad, vagy kényelmetlen, akkor vágass új frizurát. De nem muszáj mindent megváltoztatni az új suli miatt.
Egyébként nem hiszem, hogy a haj miatt bárki is leszbikusnak nézne.
És suliba ne sminkelj sokat, durván.
Én azt gondolnám, és gondolom is, hogy te látens leszbikus vagy.
"Levágatnám a hajam, ilyen fiúhajra" vs. "A hajam amúgy most állig érő" vs. "nem akarok leszbikusnak tűnni"
Miért lenne egy frizurától leszbikus??????
Nálunk az osztály egyik szépsége pár centisre levágatta a hosszú haját, és ugyanúgy minden második fiú belé volt szerelmes akkor is 😁
Meg egyébként is visszanő, ha mégsem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!