Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS a meleg gyanta maradékát...

SOS a meleg gyanta maradékát hogyan kell eltávolítani?

Figyelt kérdés
Meleggyantával szőrtelenítettem,olyan,amihez nem kell papír,csak spatulával felkenem,és lehúzom,viszont sok helyen ott maradt a maradék,és nem tudom leszedni!!!!!!!!!!!!!!!!!! valakinek biztos módszere van rá? nem jön le babaolajjal,meg a hideggyantához való olajjal sem,és lekaparni sem tudom!Valaki segítseeeen SOSS köszönööööm

2020. ápr. 16. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Seb benzinnel jön le, amit a gyógyszertárban lehet kapni. Raontesz egy keveset a vattara és azzal azonnal lejon.
2020. ápr. 16. 23:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Olajjal esetleg próbáltad? Nem próbáltam még ezt a fajta gyantát amit te használtál, de a sima gyantát mindig olajjal dörzsöltem le. :)
2020. ápr. 17. 00:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Olajjal ugyan úgy leszedhető, mint a patronos gyanta! :) Tegyél olajat kezedbe, és alapossan kend be az érintett területet. Esetleg vattakorongra is teheted az olajat. Nekem van direkt gyantaoldó olajam, de bármilyen olaj jó!
2020. ápr. 17. 01:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Maradék gyantával.
2020. ápr. 17. 09:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Jókat írtak előttem, bár gondolom, azóta már megoldottad :) Rá lehet menni először gyantacsíkkal, pont úgy, mintha szőr lenne, sok esetben az is leszedi. Ha mégsem, akkor olajos lemosóval lehet leszedni.
2020. ápr. 17. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!