Hány éves kortól lehet úgy kozmetikushoz menni, hogy nem jön velünk szülő?
Figyelt kérdés
Még nem jártam kozmetikusnál. Nem tudom, hogy hogy működik, ezért kérdezem.2020. ápr. 16. 21:12
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez attól is függ, hogy mt csináltatsz. De 14-15 év körültől szerintem biztosan. Végül is fodrászhoz is mehetsz már gyerekként is egyedül, ezek azért nem korhatáros dolgok...
de lehet, hogy rosszul gondolom (ffi vagyok)
2/4 anonim válasza:
Attól függ hogy hány éves vagy és mit szeretnél csináltatni:)
15 év alatti vendégem is volt már szülő nélkűl.
3/4 anonim válasza:
A nevelt lányom 13 éves korától egyedül jár. Első alkalommal kísérte el az anyja, utána nem. 15 éves korától az időpontot is magának intézi.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nincs korhatárhoz kötve, én 14 éves korom óta járok kozmetikushoz, első alkalommal is egyedül mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!