Ez alapján milyen hajszínem legyen?
Figyelt kérdés
Kis nem átlagos dolgot akarok belevinni az átlagos külsőmbe, ezáltal hajat akarok festetni. Mivel karantén végéig ráérek dönteni, gondoltam már most belekezdek a vacilálásba. Ezek alapján melyik hajszín illene hozzám?
-világiskék szem
-fehér bőr /ami borzasztóan gyorsan kipirosodik/
-vékony arc
-barna az eredeti hajszínem.
Gondoltam kékesfeketére, feketére, sötétkékre de ezeket cigányosnak mondta a környezetem és öregítőnek. Más tippem nincs sajnos, de mindenképp új hajszínt szeretnék.
2020. ápr. 16. 02:07
2/4 A kérdező kommentje:
Ja és mielőtt valaki betámadna semmi bajom nincs a romákkal! Kedves előző válaszoló!: beleszerettem a hajszínbe, köszönöm, azt hiszem megvan az új haszjínem! *-*
2020. ápr. 16. 02:18
3/4 anonim válasza:
Szerintem egy szürkés szőke szépen állna 😊
4/4 A kérdező kommentje:
Mindkettőt ki fogom próbálni, köszönöm!❤
2020. ápr. 18. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!