16000 forint alatt milyen hajvasalot tudnatok ajanlani?
Szia!
Nekem Belissima (Imetec) van,és a fodrász vasalta ki vele a hajam,és annyira megtetszett,hogy olyat vettem.8-9ezer ft,200fokig állítható.Én erre esküszöm 1 éve.
A leghíresebb hajvasalómárka a Gama, még ha ezzel nálunk nem is nagyon vannak tisztában az emberek :P Olasz gyártmány, tökéletesen vasalja akár a teljesen göndör hajat is. Ez biztos, a barátnőmnek hihetetlen dús, vastagszálú, göndör haja van, kevesebb mint fél óra alatt szögegyenesre tudom húzni a Gama hajvasalómmal.
Megéri az árát ;)
Gama!!! Lézeres ionos, mindenképp ilyet vegyél, nekem göndör a hajam, és valami álom. Ha kivasalom, és van egy kis pára a levegőben, vagy csepereg az eső, semmi hatása a hajamra! pedig máskor már be is ugrott. Gondolhatod, volt egy pár hajvasalóm az életben:)
A nyugati körül van egy bolt, ott vettem, 14-15 ért, már nem emléxem. Stella a fodrászbolt címe, és csak a profik használják, nincs is a kereskedelemben, csak ebben a fodrászboltban, ahol egyébként hála ég, nem kell fodrásznak lenned ahhoz hogy vásárolj.
A Gamát alig ismeri valaki, főleg csak fodrászok. Bátran ajánlom!!!
Ez a tuti...Már évek óta ezt használom,és nagyon bevált,és nem is volt drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!