Más is szép lassan készül levágni a saját haját?
Sok stressz ért mostanában és ma bekattamtam és vágtam magamnak frufrut. 2 óra sírás után itt vagyok :) soha többé nem játszok a saját hajammal
19/l
Ajj ezzel nem vidítottál fel. :/
Azért remélem minden oké.
Miért lenne egy nőnek nehezebb dolga? Mondjuk én alapból nem vágatom, vágom csak félévente, akkor is a végéből. Ezzel szemben ha egy férfi nem akarja elrondítani magát azzal, hogy lenyír mindent, sokkal nehezebb frizurát vágnia magának.
Tapasztalat, nekem nőként volt nagyon rövid hajam, sokkal nehezebb volt azt karbantartani, mint a hosszút.
Már 5 éve magamnak vágom géppel, 2 éve csak porotvalom. Szóval nem izhatnak a fordrásszal kapcsolatos dolgok :D
Kérd meg egyik ismerősödet, hogy tolja le, de magadnak is megoldhatod két tükör segítségével. Ha legfeljebb nem tetszik a végeredmény, hordj sapkát pár napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!