Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Panelosok, hol/hogy barnultok?...

Panelosok, hol/hogy barnultok? Park stb?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 12. 07:28
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
A panel erkélyén v.kimegyünk kocsival egy néptelen területre, mezőre.
2020. ápr. 12. 08:12
 2/7 Beri9 válasza:
100%
Tópart,erkely,szolárium,önbarnító krém, ezek jöhetnek még szóba
2020. ápr. 12. 09:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Mint a szabadban, mint mindenki más.
2020. ápr. 12. 09:18
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

A 10-dik tetején kifekszem a betonra a tűző napon, és fél perc alatt kész is vagyok.

(Vicc volt) ;)

2020. ápr. 12. 09:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekünk van egy kertünk(panelban lakok csak ott termesztjük a paradicsomot stb) én mindig is utáltam kimenni oda ezért én úgy szoktam barnulni hogy kifekszek vagy kiülök az erkélyre ami nagy és mindig odasüt a nap és néha bekenem magam vízzel mert úgy állítólag jobban lehet barnulni és kint olvasok,telefonozok,vagy csak nézelődök.Így barnulok le nagyon hamar mert szerencsére olyan a bőröm hogy nagyon hamar le tudok barnulni.

Amúgy a 4. válaszolónak üzenem hogy az egyik ismerősöm(szegényke kicsit butus és nagyon fura)10 emeletes házban él a 8-on és ő kifeküdt a lányával napozni a 10-re!És ezt ő mondta el nekem!!

2020. ápr. 12. 15:08
 6/7 Metionin ***** válasza:
Felénk sokan a parkba fekszenek ki. Vagy van egy sportpálya szabadtéri kondiparkkal, ott is szoktak.
2020. ápr. 12. 18:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Hazafell beugrok a szoliba mindennap, 20 percre.
2020. ápr. 12. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!