Toka eltüntetés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azzal kezdeném, hogy nem túlsúly miatt van tokám, 26 éves vagyok, sovány testalkatú (eléggé), "skinnyfat" testalkatú (tudom, sokan utálják az ilyen megnevezéseket, csak azért írtam pe, hogy nagyjából legyen elképzelésetek). Az arcbőröm totál meg van ereszkedve és ha csak fejre néznétek, azt hinnétek, hogy túlsúlyos vagyok, pedig pont ellenkezőleg (ezt az egyik ismim mondta......) , pedig kenem, ápolom, szedek kollagént, hyaluronsavat, q10et és egy olyan táplálékkiegészítőt ami tartalmazza a bőrnek hasznos egyéb vitaminokat. És semmi. A folyadékbevitelre is odafigyelek. Annyira el vagyok keseredve, nem tudom mit kezdhetnék az arcommal. Voltam szálbehúzásos arcfeszesítésen is, 2szer is (3 éve és 2 éve), de csak pénzkidobás volt, 2 hétre mégjobban elcsúfítottam magam, plusz drága volt nagyon.

Tudnátok nekem tanácsolni még vmit, az ilyen Hifu és lézeres humbuk társait kivéve?

Néztem, hogy van rá injekciós zsírbontás is, de jelenlegi anyagi helyzetemben nem engedhetem meg magamnak. :/

2020. ápr. 10. 12:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sport? Attól feszesednél mindenhol, és nem lennél “skinnyfat”.
2020. ápr. 10. 12:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Már kb 2 honapja elkezdtem edzeni, de annyira nyeszlett vagyok, hogy csak nagyon "kezdő" szinten vagyok/voltam. :(

És nagyon nehezen "szedek fel" izmot is :(

2020. ápr. 10. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem légy kitartó, senki nem ér el változást rövid idő alatt 🤔

Az étkezésedre odafigyelsz? Nem fogyózós diétára gondolok, de ha egészséges ételeket eszel, sokkal egészségesebben is fogsz kinézni, mintha szemetet ennél :D

Egyébként nem hinném, hogy van olyan kence, ami “összehúzná” a tokádat, minden belülről indul. Plusz ha ez alkati dolog, akkor valamennyire mindig látszani fog. :/

2020. ápr. 10. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
UI.: Ha semmi sem változtat rajta, akkor ez tényleg alkati dolog. Ismerek olyan lányt, aki nádszál vékony, rádadásul még edzett/izmos is, mégis “tokás” lesz, ha pl. alulról van fotózva. És olyat is ismerek, aki az előzőhöz képest sokkal kevésbé vékony, mégis iszonyú jól áll neki, ha alulról fotózzák, semmi tokája nincs... mindig kicsir irigytem az ilyeneket, de hát ez van. :D
2020. ápr. 10. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!