Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan vágja le a hajam a...

D34D3YE_HUN kérdése:

Hogyan vágja le a hajam a fodrász ha maszkban vagyok?

Figyelt kérdés
Fodraszhoz szeretnek menni, de a maszkomat nem szeretném LEVENNI. Talán ott ne vagja ki nekem!? .. A gumi résznél lenne akkor pár csík.
2020. ápr. 8. 07:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Te tenyleg ennyire ostoba vagy, esetleg kulon raedzettel? Majd korbevagja a gumiszalagokat, mi?

Ha ennyire nem birod ki fodrasz nelkul, akkor majd tartod a maszkot kezzel.

2020. ápr. 8. 07:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Eddig is halogattam, es mar túl nagy... Most lenne időm ma menni
2020. ápr. 8. 07:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Amúgy milyen jogon ostobazol le?! 😪🤪
2020. ápr. 8. 07:38
 4/10 anonim ***** válasza:
30%

Talán van valami egészségügyi problémád és jelenleg beteg vagy?

Ha nem, akkor teljesen felesleges a maszkos hiszti!

De az is megoldás, hogy otthon vagy te magadnak levágod, vagy valakit megkérsz.

2020. ápr. 8. 07:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Amig ott körbevágja leakasztod a füledről. Ne legyél már tehetetlen. Oldd meg.
2020. ápr. 8. 08:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ha nem levegőszűrős a maszk, akkor kb 2-3 óránként cserélni kellene. Ha szűrős, akkor is max 5-6 órát ér valamit.

A maszk attól véd meg, hogy te ne adj át senkinek semmit vagy legalábbis csökkentsd az esélyét. Bejutni ugyanúgy bejut minden, max egy része a maszkon marad. De ha egész nap ugyanazt hordod, akkor tök mindegy amúgy is. Kintre-bentre is cserélni kellene, ha valóban meg akarod óvni magad.

2020. ápr. 8. 09:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan maszkot húzzál, amit a fülre kell akasztani, ne olyat, amit a fejre. Nekem a fülem mögött nem hajas.
2020. ápr. 8. 09:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Megoldodott. Levettem a maszkot. Hahaha
2020. ápr. 8. 10:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Te is csak egy hisztis liba vagy, több se. A kérdésnek őszintén mi értelme is volt? Semmi. A dacos hisztidet meg nem hiszem, hogy sokan el fogják tűrni neked.
2020. ápr. 8. 11:49
 10/10 anonim ***** válasza:
93%
Sima ffp1 maszk is többet véd a semminél. És honnan tudod, hogy nem vagy beteg amikor 2 hét is lehet a lappangási idő?! Nem kell körbetrollkodni mindenkit, aki vesz maszkot.
2020. ápr. 8. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!