Milyen hidratáló krémet tudtok ajánlani az ordinary hámlasztó után?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett a termék és mindenkitől azt hallom hogy utána viszont kell egy jó hidratáló krém viszont én egyet sem ismerek mivel pattanásos a bőrőm.2020. ápr. 5. 10:37
1/5 anonim válasza:
Hidratáló mindig kell, akármilyen a bőröd. Milyen hámlasztóra gondolsz, a pirosra?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen
2020. ápr. 5. 19:35
3/5 anonim válasza:
Hmm. Sima hidratálónak zsíros, pattanásos bőrre gél állagút szoktak ajánlani. Amúgy én pont most fogom feltenni ezt a hámlasztót, és utána nem hidratálót teszek fel, hanem rengeteg arcpakolást.
4/5 anonim válasza:
Vannak ilyen olajai, azok közül bármi tökéletes lenne. Vagy sima kókuszolaj is nagyon jó (mindegy a márka), illetve van egy sequelene nevű terméke az Ordinary-nak. Ez nem olaj, de jól hidratál. Nem hagy zsíros érzetet, nappalra is lehet használni illetve, ha félsz, hogy az olajok eltömítik a pórusodat (amit kétlek, mert természetes anyagok, valamennyi gyulladáscsökkentő, antioxidáns hatású), vagy simán smink alá akarsz valamit, akkor ezt nagyon tudom javasolni. Sokáig elég és így szerintem egyáltalán nem drága.
5/5 anonim válasza:
Ami nekem a legjobban bavált hámlasztás után a Bioderma Sensibio Light, illetve a Bioderma Sebium Hydra. Ezeket szoktam váltogatni. Nagyon jól hidratál mind a kettő, kombinált pattanásokra hajlanos bőröm van. A Light-ot használom sminkelés előtt hidratálóként is, a Hydra valamivel kicsit nehezebb krém, valamivel intenzívebben hidratál. A jobb beszívódás és mélyebbre jutó hatóanyagok érdekében beszereztem a Vichy-től a Minéral 89 szérumot, és ahogy reméltem, sokkal jobb lett a helyzet, tovább tart a hidratált puha bőr érzés.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!