Száraz, korpás hajra?
Sziasztok. Nekem is, és a húgomnak is nagyon száraz,töredezett a hajunk, illetve az utóbbi hónapokban elkezdett korpásodni.
Engem konkrétan annyira zavar, hogy 2xmosok hajat, hogy tűnjön már el... Mindenféle korpás hajra való sampont elkezdtünk használni, DE SEMMI!!
Arra lennék kiváncsi, hogy valaki járt már hasonló cipőben-mi segített!? Van rá bevált tipp/praktika?
ezek a samponok nem használnak azonnan, szóval lehet működne csak kitartóbban kéne használni
ez csak saját tapasztalat, lehet nálatok nem ez a helyzet, de nekem ha néha korpás lesz a hajam, az pont azért van, mert a szokásosnál szárazabb lesz a fejbőröm
tavaly télen volt utoljára, akkor csak elkezdtem egy száraz hajra való sampont használni és kb 1,5-2 hét után már el is múlt teljesen
A hajtötedezés megelőzésére használjátok balzsamot a hajvégekre. Ha már el van töredezve akkor le kell vágni azt a részt. Sokan festik az egész hajukat tőfestés helyett, attól is eltörhet. Időnként pedig egy pakolás is segít.
Eddig valószínű rossz sampont használtál. Nem írtad mennyi ideig használtad az új korpásodás elleni sampont, de 2-3 hetet várj legalább hogy hasson. Nem minden korpásodás elleni szernek ugyan az a hatóanyaga, úgyhogy ha az egyik nem válik be, akkor válts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!