Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 1 ev alatt kb 2cm se nagyon...

1 ev alatt kb 2cm se nagyon not a hajam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem volt egy eve vagatva . (Heti egyeszer vasalom,es igen ritkan festem) de apolom es igyekszem figyelni ra.mi lehet a baj?
2020. ápr. 3. 00:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Fontos, hogy rengeteg vitamint vigyél be a szervezetedbe.

Fontos kb. két havonta egészségügyi vágás a hajvégekből.

2020. ápr. 3. 08:06
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Nullásgép. Utána sokkal többet fog egy év alatt nőni.
2020. ápr. 3. 09:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves 2. Valaszolo, nullas gep? Tenyleg? Ennel nagyobb segitseget nem nyujthatnal egy lanynak.akkor mar inkabb maradok orokke ekkora hajal minthogy barmeddig is kopasz legyek
2020. ápr. 3. 11:27
 4/8 Miss Endzsi ***** válasza:
Valószínűleg letörik a hajad vége, vagy nagyon durván vitaminhiányos vagy, esetleg sérültek a hajhagymáid, nem tudom, de vannak már erre speciális emberek, akik meg tudják vizsgálni a hajhagymáid állapotát. Keress fel egy szakembert, amint teheted.
2020. ápr. 3. 20:24
 5/8 anonim ***** válasza:

kérdező, ne told le a kettest!

nekem ugyanilyen problémám volt, csak én orvoshoz mentem vele, és a bőrgyógyász szakorvos, aki nyilván tudja, mit beszél, gyógyszer és egyéb mellett ugyanezt tanácsolta.

az oké, és érthető, hogy lányként ezt nem léped meg, de attól még maga a tanács teljesen fair volt...

amúgy: anyagcsere betegség, pajzsmirigy betegség, vitaminhiány, nyomelem, ásványi anyag hiány, rossz fog, rossz sampon, rossz hajmosási- száritási gyakorlat, stressz, stb. stb. sok "ezer" dolog állhat a háttérben. Hogy nálad melyik, vagy melyek okozzák a gondot, azt akkor fogod tudni feltérképezni, ha orvoshoz mész, és kivizsgáltatod ezeket a dolgokat.

2020. ápr. 4. 10:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagy valoszinuseggel a hajtoredezes miatt van nagyon torik,az ellen mit lehetne tenni? Mert amugy enyhe vashiany mellett amire nem kell gyogyszert szedjek az orvos mondta) mas bajom nincs
2020. ápr. 5. 11:21
 7/8 Miss Endzsi ***** válasza:
Menj el szakorvoshoz ha ennyire durván törik.
2020. ápr. 5. 13:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Nullas gép egy baromság attól nem fog gyorsabban nőni
2020. ápr. 7. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!