Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » El lehet-e tüntetni az arcomró...

El lehet-e tüntetni az arcomról a vörös foltokat, amiket a gyulladt pattanások okoztak?

Figyelt kérdés

10 éves koromban alakult ez ki, hogy az arcomon, főképp a szemem alatt mindkét oldalt erősen begyulladtak a pattanások, pár centiméteren ezek durván egybefüggtek. Kaptam kezelést, a Sotret gyógyszert szedtem másfél évig és a gyulladások elmultak. Ezeknek a gyulladásoknak a helyei, hegei mai napig látszódnak. Ezeket a vörös foltokat vagyok kíváncsi, hogy el lehet-e tüntetni.

F,21

2020. ápr. 2. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
2020. ápr. 4. 14:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Foltokra hámlasztás a legjobb szerintem. A drogériás hámlasztók is jók (3,5,de 10% AHA savat is lehet venni), de a kozmetikusnál erősebb hámlasztók is vannak. (AHA, TCA stb) Mélyhámlasztást pedig csak bőrgyógyászat csinálhat. Hámlasztást egy jobb helyen nem csinálnak nyáron. Most pedig nem igazán elérhetőek ezek a szolgáltatások, bár még lehet próbálni. Én drogériásat használok, nekem az is elég. Ha most nem sikerül szakemberrel összehozni vegyél drogériákban egyenlőre. Ha ilyet veszel olyat vegyél amire rá van írva hány %-os. Sajnos nem mindig írják rá. Fontos hogy használj naptejet, mert az elvékonyodott bőr könnyebben leég, foltosodik. Ezért se szabad nyáron.
2020. ápr. 5. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!