Ilyen hajszínt szeretnék elérni, de aranylóbbat, milyen hajfesték lenne a legjobb, ha sötétbarna a hajam?
Szerintem egy jó fodrász megmondja.
26/l
ha saját natúrszínű akkor a kívánt színnél olyan 1árnyalattal vegyél világosabbat!szerintem abban a hajszínben van egy kicsi rézszín is,nekem úgy tűnik!olyan festéket vegyél amire az van ráírva,h extra arany vagy ha kellékesben veszed akkor olyat amint a -G-(azaz Gold)duplán vagy triplán van,de van,h számmal jelölik azokat és minél többször szerepel a színben az arany jele az annyival intenzívebb aranyat jelent!szerintem az a legjobb,ha az elsö alkalmat egy szakmabeli festi fel neked és utána már könnyebb lesz neled festeni otthon!elég necces tud lenni az otthoni világosítás
az oxigenták úgy vannak,h a saját szinednél ahány árnyalatot szeretnél világosítani annál nagyobb számú oxigenta kell!a 3%-os 1árnyalatot,a 6%-os,kettöt,a 9%-os 3mat és a 12%-os meg 4színt világosít!neked legalább 12%os oxi kéne hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!