Olyan hajszáritót tudnátok ajánlani amivel szép egyenesre tudom szárítani a hajam?
Figyelt kérdés
Sajnos nekem nem sikerül,de a fodrászom meg mindig olyan szépen beszárítja egyenesre,aztán most elhatároztam ,hogy veszek egy hajszárítot csak nem tudom melyik lenne rá a legjobb.Körkefém már van Olivia Gardenes úgyhogy már csak egy megfelelő szárító kellene.Elég nehezen kezelhető hajam alapvetően ilyen se nem göndör se nem egyenes hajmosás után.Olyat szeretnék ami megbirkozik ezzel2020. márc. 31. 11:19
1/3 anonim válasza:
Olyat kell venni aminek szűk a fuvo feje. És max fokozaton. Az is fontos hogy lefelé tartsd a hajszaritot, tehát ne szemből szarits hanem fentről lefelé, nem tudom érthető e.
Nekem ilyenem van, teljesen jó
2/3 A kérdező kommentje:
Uh ez jól hangzik és még az ára sem vészes,nagyon köszi!:)
2020. márc. 31. 13:59
3/3 anonim válasza:
Vannak olcsóbbak is, azt nézd h hány kwos, minél több, annál jobb, olyan 1800-2000, 2200 kozott már jó lesz.
Több fokozatos legyen, több állítható hofokkal és legyen szűk a fújófej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!