Epilálás utáni szőrbenövés?!?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nem rég tértem át az epilátorra (borotváról) eddig csak az alsó lábszáramon próbáltam. A harmadik alkalomig nem volt semmi baj aztán elkezdett benőni a szőröm főként elöl a sípcsontnál.
Mindig puhitom a lábam epilálás előtt utána meg bekenem krémmel. Hetiszinten szoktam a bőrömet radírozni, de ez sem segít rajta.
Mit tehetnék, hogy ne nőjön be a szőr? Nektek mi váltbe? Mit ajanlotok nekem?
Köszönöm a válaszokat!
2020. márc. 19. 23:45
2/2 anonim válasza:
Nekem is mindig benő, kicsit apróbb szemcséjű, nem olyan durva bőrradírral próbálkozz minden zuhany/fürdésnél, de ne közvetlen az epilálás után. Én olyan 1-2 héttel utána kezdem el, amikor kezdenek már kibújni a szőröcskék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!