Tág pórusok, mitesszerek ellen mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pattanásaim szinte egyáltalán nincsenek, mégis elég tágak a pórusaim, főleg a T vonalban. Elég sok arcradírt kipróbáltam már, de igazán egyik sem használt. Nagyon gyorsan eltömődnek (1-2 nap alatt) a pórusaim.
Van valakinek valami tippje/tapasztalata? :(
Előre is köszönöm.
2020. márc. 19. 15:40
1/6 anonim válasza:
Én az avonból szoktam rendelni a pore shine controlt ezt felkell kenni kell vele várni 5 percet és le lehet mosni még + tonikot azt is az avonból ezek elég jók
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🙂
2020. márc. 19. 15:57
3/6 anonim válasza:
semmilyen arcradírtól nem lesznek sajnos kisebbek a pórusaid
nekem a kémiai hámlasztók segítettek, ez legalább a miteszereket jelentősen csökkenti (ez jó érzékeny bőrre is és kevésbé irritáló, mint a fizikai hámlasztó, viszont muszáj mellette fényvédőt használni napközben és nem is hatnak azonnan, kell neki egy kis idő, szóval mondhatni elköteleződés, de rendszeres használattal valóban sokat tud segíteni)
4/6 anonim válasza:
Bha tartalmú termékek, niacinamide szérum!! Én az allskin.hu-n szoktam okosodni és nagyon nagyon jó termékeik vannak
5/6 anonim válasza:
Találtam egy jó krémet, ami végre működött. Rosaceart termék, Blissful days a neve. Napi kétszeri használat mellett nagyjából 2 hét múlva már láthatóan összehúzta a pórusokat, kevésbé fénylik a bőröm. Niacinamid és természetes bha van benne, algakivonat, cink stb...
6/6 anonim válasza:
Semelyik nem fog javulást hozni ki kell őket nyomnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!