Pattanás után maradt barna foltokat hogy tudnám eltüntetni?
Tizenéves koromtól 23-ig ragyás voltam s heges.
Tél alatt is lett pár patim így idősebb fejjel is.
Van megoldás, de az nem az alapozó, az csak fedés.
Kis okos kislány megírta a tutit, azt hiszi.
Jön a jó idő, napoztasd le!!!
Nem szoli!! Hanem napozás.
Most is fog a nap már, teraszra ki szoktam menni nudizni.
Ha nagyon vészes a bőröd érdemes lehámlasztani napozással többször is a bőrödet, hogy regenerálódjon rétegenként.
Amikor nekem nagyon vészes volt, azon a nyáron 6x hámlasztottam le , de megérte.
Gyerekek s ostobák véleményére ne adj gyakorin.
Volt olyan eset már itt, hogy komoly egészségügyi gondokkal küzdött egy ember.
A sok ostoba marhaságokat írt, én és egy másik ember írtuk, hogy menjen orvoshoz, mert a tünetek a legártatlanabb dologtól halálos dolgoknak is az alap tünetei.
Lehurrogtak, lepontoztak...
Rá pár héttel pedig írt egy hozzátartozója a kérdező felhasználójáról...
Köszöni a sok gyökér válaszát, akik miatt nem ment orvoshoz az illető és belehalt.
👌👏👏
#3!
Fiú vagyok, influencer, műsorvezető. Fontos, hogy jól nézzek ki. 20 múltam :D A kérdés az, hogy hogyan lehet eltüntetni. Átmeneti jó megoldás az alapozó. A Napozás egészséges, de a pattanásoknak nem tesz jót!
Aki pedig olyan hülye, hogy javasolják, hogy menjen orvoshoz és nem megy az az Ő baja, ha ennyi esze van...
Mellékesen súgom meg a Garnier BB alapoz és pattanasokat távolítani el, nekem bevált, ajánlom.
Üdv: 2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!