Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Arca való fényvédő/naptej?

Arca való fényvédő/naptej?

Figyelt kérdés
Jön a meleg és napsütés, kene nekem valami fényvédő, de eddig amiket próbáltam túl zsirosak és fényesek voltak az arcbőrömre. Tudtok valami jot?

2020. márc. 16. 13:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Innisfree the minimum sunscreen (azt hiszem ilyen néven fut)- fizikai fényvédő szóval fehér réteget hagy, de nem feltünő, lehet rá sminkelni. Még az eucerintől szerettem a sun oil controlt (az nem hagyott látható réteget, viszont nem is olcsó). A biodermától amit próbáltam az nekem nem vált be. Koreaiak közül a Canmake is ugyanazt tudta mint az eucerin, azt is szerettem-zsíros bőrre ez a 2 jó lehet. Illetve a 3W clinic (narancssarga terméke) sem rossz, de az erősebb fehér réteget hagyott. A 3w clinictől megrendeltem a szürke tubusos terméküket is( intensive uv sunscreen spf50), a krémmániás vélemények alapjan nagy reményeket fűzök hozzá is. De az innisfreeevel szerintem nem nagyon lehet mellé nyúlni.
2020. márc. 16. 16:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Az allskin.hu-n vannak nagyon jo fenyvedos Missha BB kremek, fenyvedobol pedig a puritot ajanlom, szinten allakin.hu
2020. márc. 31. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!