Milyen hajfestéket tudnátok ajánlani ami tényleg tartós?
Figyelt kérdés
Sosem volt festve a hajam, gondoltam kipróbálom a közép barna hajamon egy sötétebb feketésbarnát. Először a syoss tartós hajfestékét próbáltam ami semmit sem csinélt vele, egy évvel később gondoltam újra megpróbálom, a schwarzkopf perfect mousse feketésbarna színét. Egy mosásig bírta a tartós festék :/ milyen festéket tudnátok ajánlani ami tényleg bírja?2020. márc. 16. 12:18
2/2 anonim válasza:
Color time nekem vagy fél évig benne maradt a fekete a hajamba (és benne van most is) csak a tövét kellett festeni sok árnyalatba van, 390 ft egy doboz diszkontokba lehet kapni. Tartósságba csak ajánlani tudom meg egész szép szine van csak nem tudom mennyire egészséges xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!