Ki szeretném próbálni a Live hajszínezőt, vélemény? (csak a végét színezték be)
Figyelt kérdés
Lángoló vörös lenne, de barna hajam van. 12-15 hajmosás után jön ki állítólag és arra lennék kíváncsi hogy utána teljesen kijön?2020. márc. 14. 13:59
1/5 A kérdező kommentje:
Leírtam *csak a végét színezném be
2020. márc. 14. 14:01
2/5 A kérdező kommentje:
*elírtam
2020. márc. 14. 14:02
3/5 anonim válasza:
Nem fogja annyira intenzíven befogni szerintem. Jelenleg "rózsaszínnel" van befestve pár tincsem. Mondjuk az más kérdés, h a barna hajam miatt sötétlila lett xd nem tudom mit gondoltam. 3x mostam hajat és már kopott rendesen
Nekem max. 10 mosást bírt ki de próbálkozz, kijön teljesen amúgy.
A hajam volt smaragd/ sötét zöld (ugyanaz a márka) is, az pár nap után kijött.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem nekem is sötétlila lesz mert úgy van a képen hogy barna hajon lila, szőkén meg rózsaszín. Köszi a választ!
2020. márc. 16. 10:52
5/5 anonim válasza:
Szia, en most festettem a voroses barna hajamat a vorosukkel. Eleg kaka szinezo. Imlabb crazy colort hasznalj, az sokkal jobb es olcsobb is (en csak idohiany miatt vettem modt live-ot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!