Milyen tapasztalatotok van a dermaroller-ről? (hegek eltüntetésére szolgál, nagyon fontos)
Figyelt kérdés
aknes hegek(piros foltok)2010. júl. 25. 03:27
1/5 anonim válasza:
En meg nem hasznaltam, de ismerek embereket akik hasznaltak. Jo a rancokra, es barna foltokra is. Csak a 2 inches, tehat 5 cm-es tuk ernek valamit. Fajdalmas, foleg elejen, jobb le jegelni az arcot elobb. Masnap meg mindig piros lehet bor, probald csak este, olyan napon mikor nem mesz sehova. Heti 4 alkalom kell, hogy hatas lathato legyen. par honap turelem is kell.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
akinek van személyes vagy másfjta tapasztalat akkor még írjon,köszi
2010. júl. 25. 22:36
3/5 anonim válasza:
lehet én tudom rosszul, de 0,5 és 3 mm között láttam ilyeneket(az átlag az azt hiszem a 2mm es, mert ez már eléri a bőr irharétegét), feltéve ha egyről beszélünk.
Ne vedd készpénznek, mert csak azért néztem most utána, mert eddig soha nem hallottam róla.
Mindenesetre az 5 cm t kizártnak tartom, azzal már belsőszervet, vagy izmot is sérthetsz.
4/5 anonim válasza:
úgy tudom, hogy aknés bőrre nem lehet a dermarollert alkalmazni(többek között)
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!