Használjátok a friss aloe levél géljét a bőrötökön? Csak mert nekem nagyon bevált, kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 23:27
1/3 anonim válasza:
Én használom, van növényem és arról vágok levelet nagyon jó a sebekre nagyon hamar és szépe gyógyulnak:)
2/3 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben egyet értek veled. Én is használom fürdés után, mindig bekenem az egész testem. Szerintem sokkal jobb mint akármelyik kozmetikai szer. Ezt azért írtam, hogy mások is olvassák el. Én próbáltam nagyon sok mindent már, de ez vált be igazán. A zsíros bőrömre és a pattanásaimra is nagyon jó.
2010. júl. 24. 23:46
3/3 anonim válasza:
Én kozmetikus vagyok,előfordul,hogy egy adott pakolásba én is belekeverem.Nekem is van növény,de simán is többet ér,mint bármelyik üzleti krém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!