Szortelenito krém vélemény? Arc szorzetet szednék le vele . Nem lesz erősebb a szőr?
Figyelt kérdés
2020. márc. 3. 12:52
1/5 anonim válasza:
Ne használd az arcodon. Nem szabad.
2/5 anonim válasza:
Én szoktam az arcomon, nekem semmi irritációt nem okozott. A piheszőrt szépen leszedi mindenhonnan. L. ( Igaz, mondják, hogy arcon ne! Ki, ki döntse el.)
3/5 anonim válasza:
Attól mert te használod és nincs bajod másnak ne adj ilyen hülye ötleteket.
De felőlem mindenki azt csinál amit akar, csak ha utána baj van ne sírjon.
4/5 anonim válasza:
Ötletet adtam?? Olvasd el figyelmesen! Azt írtam, ÉN használom, ne írtam, hogy Ő is tegye ezt. Leírtam a tapasztalataimat, ennyi!
5/5 anonim válasza:
Gondolkozzatok már. Gyártanak kifejezetten arcra való szőrtelenítő krémet is már senki nem mondta hogy simát akar használni rá.
És nem, nem lesz erősebb tőle a szőr ezcsak egy tévhit. Azért tűnik erősebbnek mert az utána kinővő szőr meg friss és nem volt kitéve annyi környezeti hatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!