Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol van jó fodrász Miskolcon?

Hol van jó fodrász Miskolcon?

Figyelt kérdés
Van elképzelésem, hogy milyen hajat szeretnék vágatni, de nem vagyok biztos benne, hogy jól állna nekem!Tudtok olyan fodrászt ajánlani aki segít kiválasztani a hozzám és az arcformámhoz illő hajat?
2010. júl. 24. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Főutcán van a villanyrendőrtől feljebb,de még a városháztértől visszább a Pitti mesterfodrászat.
2010. júl. 24. 21:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és ott mennyiért dolgoznak?
2010. júl. 25. 11:29
 3/4 anonim válasza:
1000 Ft egy sima hajvágás
2011. febr. 20. 15:54
 4/4 anonim válasza:
mikor volt mar az?? sztem sose vagy max. tobb evvel ezelott a nyitaskor. en speciel 7.500 vizettem egy vagas-szaritasert (arra hivatkoztak h a meleg-ollos hasznalat miatt). ja es ez is jo par eve volt mar, szoval...azota valszeg meg dragabbak es nem lett egy nagy szam a hajam...a Napsugarba fele annyiert jobb lett a frizuram.
2011. aug. 19. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!