Hajgöndörítésre milyen lehetőségek lennének?
A göndörítést mindig frissen mosott, csontszáraz hajon kell csinálni. Ezt a részét is jól csináltad?
Az én hajam vékonyszálú, szögegyenes, mintha vasalnám, se a kúpvasas göndörítés azért 2 napig benne van. Fodrász vagyok.
Szerintem a technikád nem jó. Sokszor mondják a vendégeim például, hogy nem sikerül egy tincs, aztán újra átmennek rajta, pedig még ki sem hült. Akkor nyilván nem lesz tartós, hiszen gyakorlatilag kiegyenesíted a hajat. És még sok más technikai probléma lehet.
Nedves hajat hajcsavaróval becsavarni és búra alá ülni. Szerintem ez a legtartósabb.
De a hajadon is sok múlik. Van, akinek sehogyan sem marad meg.
Én hajsütővassal szoktam, utána felcsatolom, hogy le lógjon, így hűl ki. Nem lakkozom soha. És így kb. 4 napig bírja, egyre lazább hullámok látszanak, szóval nem ugyanolyan a 3. nap, mint frissen, de látszik.
Vagy olyan szivacs rúd, amire fel lehet tekerni a tincseket, aztán a végét össze kell fogni. Szerintem a legdurvább, attól totál göndör lett a hajam, a felére zsugorodott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!