Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, nektek melyik vált...

Lányok, nektek melyik vált be? Borotva, epilátor, vagy gyanta? 23/L

Figyelt kérdés
A borotválástól mindig apró piros pöttyös lesz a lábam, kiszárad, és hiába krémezem, akkor is viszket. Nyáron 2 naponta borotválok. A karomat pedig olyan 4 naponta.

2020. febr. 25. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Epilátor vált be. Az előző Braun epilátorom kb 16 évet bírt ki. Most tavaly vettünk egy Braun silk epil 1170-et.

A testem egy-két részét Veet krémmel szőrtelenítem.

2020. febr. 25. 16:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Epilátor. Én a gyantával mindig elszenvedek, mert én nem szeretek kozmetikushoz járni, se semmi, ezért a gyantát is itthon próbáltam. Viszont nekem nagyon hosszú idő volt amikor próbálgattam, hogy ténylegesen leszedje a szőrt. Nem tudom, hogy rossz gyanta volt ennek az oka vagy én vagyok a béna, de nekem nem jött be a gyanta. Szóval nekem az epilátor a legjobb, csak viszonylag hosszabb időbe telik, és ezért ritkán használom. Általában borotvával szoktam a lábamat borotválni, mert gyorsan meg van, viszont 2 naponta már kezd visszanőni, ami zavaró. Szóval epilátor a legjobb szerintem, csak időigényesebb.
2020. febr. 25. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon erős a szőr,talán emiatt,de a tépős módszerek után nagyon csúnya lesz a lábam,így én inkább borotválom, viszont pont az erőssége miatt,ha azt akarnám,hogy sima legyen,napi 2x is borotválhatnám,olyan gyorsan nő. Gyakorlatban azonban heti x szoktam,viszont csak itthon vagyok rövidben.
2020. febr. 26. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:
1x (bocsi,lemaradt)
2020. febr. 26. 11:47
 5/7 anonim válasza:
100%
Nekem is az epilátor vált be.
2020. febr. 26. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Epilátor. Akkus szóval akár kádban is szőrteleníthetek vele, ami azért jó mert vízben nem fáj annyira és nem vörösödik ki a bőröm.
2020. febr. 27. 16:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, ment a zöld :)
2020. márc. 6. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!