Töredező, hulló haj ellen?
Így van, vitamin és sok folyadék.
Vitaminbol ezek:
Biotin, B5-Vitamin, C-Vitamin, A-Vitamin, B1-Vitamin, B3-Vitamin, B6-Vitamin, B3-Vitamin, B12-Vitamin, D-Vitamin, Folsav, Magnézium, Kovaföld, Aranyköles kivonat, Búzacsíra kivonat
Kb ezek kellenek a hajnak.
Vannak komplex kapszulák erre, pl a magic hair tök jó, én azt sokáig szedtem, vagy hair clinic, hair bunnyt is néha látom reklámban de azt nem próbáltam ki. de egyenként is megveheted, én most így csinálom. Rossmannba vettem meg őket, csak az A vitamint hagytam ki, mert azt terhesen nem szabad nagy mennyiségben 🙂 egyébként a magic hair ajánlom, csak az a vitamin miatt le kellett váltanom egy 9 hónapra...
És én sampont és balzsamot is valtanék, a herbal essences szintén rossmannba is kapható, az epres mentás nekem nagyon bevált, nagyon szép sima és puha tőle a hajam. Balzsambol a passion fruitosat használom.
A törött végére pedig sajna csak olló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!