Philips OneBlade fejborotválásra?
Eddig géppel vágtam a hajamat, de most szeretnék teljesen simára borotvált fejre átállni.
Néztem a OneBlade-et, az talán alaposan, de mégis kíméletesen le tudná szedni.
Mielőtt megvenném, érdekelnének valós tapasztalatok is. Használta már valaki fejbőrre, és ha igen, hogy vált be? Ha nem az igazi, akkor mit javasolnátok inkább? 27/F
Szia!
4 éve borotválom fejem, múlt hét pénteken érkezett meg a OneBlade Face + Body-m. Gondoltam, ha már véglegesen nem tudok megszabadulni a hajamtól és a kopaszodás erőteljes nyomaitól, akkor legalább kényelmesebb legyen. Eddig 30-40 perceket töltöttem a fürdőbe (hajvágógép, borotválás, fürdés), a termék kipróbálásánál direkt állítottam stoppert, kemény 15 perc alatt kész voltam teljesen kész a 3 hetes hajammal és a szakállammal. Nem igényel semmilyen előkészítést, bármilyen hosszúságú hajra és szőrzetre alkalmazható, akár szárazon, nedvesen, habbal vagy anélkül. A kényelem oltárán mindössze annyit áldozok, hogy nem teljesen simára borotvál, hanem mintha 12 órás lenne, nagyon apró borostát hagy. Én 100%-ban elégedett vagyok vele és csak ajánlani tudom. Nincs bőrirritáció, nincs vágás, az anyajegyeken is ügyesen manőverezik és hihetetlen gyors. Próbáld ki, nem fogod megbánni!
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!