Sebes arcbőr. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt 2 gyulladt pattanásom egymás alatt az arcomon. Egyik este megnyomtam és másnapra beérett, ki is jött belőle a cucc, viszont az egyik közepén egy kicsi lyuk van és mind a kettő sebes, látszik rajta, hogy szárad ott a bőr. Érdekelnének praktikák, mit tudnék tenni hogy minél hamarabb rendbejöjjön a bőr, és ne legyen utána heg sem, esetleg Neogranormon, bepanthen.., mit tudnék rá használni?2020. febr. 5. 17:15
3/5 anonim válasza:
A legjobb az lenne, ha békén hagynád. Hagyd meggyógyúlni. Ne nyomkodd! Ne piszkàld piszkos kézzel, ne tépkedd le a sebet!
4/5 anonim válasza:
Pont az a két kenőcsöt, amit írtál. Én Bepanthent szoktam, hámosító hatása van.
5/5 anonim válasza:
shea vaj, bepanthen, neogranormon, ezek segíthetnek a sebgyógyuláson :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!