Fogalmam sincs, milyen frizura áll jól. Hogy menjek így a fodrászhoz?
Oké, köszi a segítséget, de gyanítom, a jóképű fazonoknak (mint amilyen ő is) nagyjából minden jól áll, nekem azért messze nem.
Amúgy furcsa játék ez a ki kire hasonlít... :D Nagyon szubjektív. Valszeg sokat számít a fotó, beállítás, fények meg persze az asszociációk. Gary Neville nem az én ötletem volt, egy külföldi fórumon hasonlítottak hozzá. Mondjuk ez a mostani se jutott volna eszembe magamtól... nem is szoktam ilyeneken gondolkodni :)
Semmi baj a külsőddel, maximum az, hogy komor arcot vágsz a képen. De ha ez nem alap arckifejezésed, akkor abszolúte szimpatikus megnyerő külsőd van. Bár én néznék ki úgy, mint te. De mondjuk Gary Neville-nél mindenképpen klasszisokkal jóképűbb vagy szerintem. Mondjuk ha Gary Neville vesszük 5-ösnek, és Graham Wardle-ot 10-esnek, akkor te inkább vagy 8-9, mint 6 vagy 7.
Mondhatod, hogy férfiszemmel nem tudom ezt megitélni, de azért meg lehet.
Szóval nyugodtan lehetne több önbizalmad! ;)
Amúgy olyan orvos-fejed van valahogy :)
ami azért nem egy rossz asszociáció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!