Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szüleim nem engedik levágatn...

A szüleim nem engedik levágatni a hajamt. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egész életemben hosszu volt a hajam. A családban mindenki azt mondja hogy rövid hajú nő az nem nő. Nekem most ilyen a hajam:

[link]

Mindenképpen le szeretném vágatni. De fokozatosan

Először ilyesmire gondoltam: [link]

Aztán erre :

[link]

Azután erre: [link]

Majd végül ilyenre: [link]

Ti melyiket választanátok? És hogyan vágassam le? Valami trükk pl suliba véletlen belevágni...

2020. jan. 31. 23:37
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Engem cseppet sem zavar hogy nem hiszed el ami velem történt. Ezzel nem tudok mit kezdeni.

Egyébként a félrértések elkerülése végett elmondanám hogy tegnap a barátnőmmel megbeszéltem hogy apukája haj/szakállnyíróját ephozza. Ollo pedig szerintem minden iskolába van. És már ne is haragudj de senki sem mondta hogy tökéletes fodrászokat megszégyenítő módon bánt a hajammal de nekem tetszik.

2020. febr. 4. 14:09
 22/27 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem is kamus vagy. Ha igaz, amit írsz, akkor küldj egy képet a hajadról. De úgyse fogsz, mert egy kamualak vagy.
2020. febr. 4. 14:51
 23/27 A kérdező kommentje:

Engem álltalában nem érdekel az ilyen rosszatakarók véleménye de ha ennyire nem tudtok megnyugodni akkor tessék. Ui.:bár 100%ig biztos vagyok benne hogy ebbe is bele fognak kötni.

[link]

2020. febr. 4. 15:26
 24/27 anonim válasza:
100%
Nagy szép lett! :)
2020. febr. 4. 15:36
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a képet a pinterestről töltötted le, kamualak vagy

[link]

2020. febr. 4. 15:47
 26/27 A kérdező kommentje:

Agya ég! Az ilyen embereknek van eggyáltalán élete? NINCS! azért törődik máséval. Mi mindent megtesz azért hogy neki legyen igaza.

Elég gáz

2020. febr. 4. 15:54
 27/27 anonim ***** válasza:
81%
Az olyan embernek nincs életem, aki történeteket talál ki. Két perc se volt, hogy utána nézzek a képnek. Gratulálok, tudjuk, hogy kamus vagy, inkább búj el.
2020. febr. 4. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!