A szüleim nem engedik levágatni a hajamt. Mit csináljak?
Egész életemben hosszu volt a hajam. A családban mindenki azt mondja hogy rövid hajú nő az nem nő. Nekem most ilyen a hajam:
Mindenképpen le szeretném vágatni. De fokozatosan
Először ilyesmire gondoltam: [link]
Aztán erre :
Azután erre: [link]
Majd végül ilyenre: [link]
Ti melyiket választanátok? És hogyan vágassam le? Valami trükk pl suliba véletlen belevágni...
Kedves utolsó!
Engem cseppet sem zavar hogy nem hiszed el ami velem történt. Ezzel nem tudok mit kezdeni.
Egyébként a félrértések elkerülése végett elmondanám hogy tegnap a barátnőmmel megbeszéltem hogy apukája haj/szakállnyíróját ephozza. Ollo pedig szerintem minden iskolába van. És már ne is haragudj de senki sem mondta hogy tökéletes fodrászokat megszégyenítő módon bánt a hajammal de nekem tetszik.
Engem álltalában nem érdekel az ilyen rosszatakarók véleménye de ha ennyire nem tudtok megnyugodni akkor tessék. Ui.:bár 100%ig biztos vagyok benne hogy ebbe is bele fognak kötni.
Ezt a képet a pinterestről töltötted le, kamualak vagy
Agya ég! Az ilyen embereknek van eggyáltalán élete? NINCS! azért törődik máséval. Mi mindent megtesz azért hogy neki legyen igaza.
Elég gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!