Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehet száraz a bőröm?

Mitől lehet száraz a bőröm?

Figyelt kérdés

Mostanában vettem észre, hogy hiába kenem reggel és este, hiába használok olyan sminklemosót ami nem szárít, annyira száraz az arcbőröm, hogy még a korrektor is darabos rajta és látszik alatta, hogy száraz.

Lehet a hideg miatt, de olyan sokat meg nem vagyok kint. Vizet is iszom, gyakran teát, nem értem már mit kéne tennem...:(

2020. jan. 27. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Milyen arckrémet használsz? Esetleg próbálj ki más milyet. A korrektor/alapozó, amit használsz, azt eddig is használtad, és nem volt semmi baj? Csak mert pl. nekem is már volt szerencsém olyan alapozóhoz, ami annyira kiszárította az egyébként zsíros bőrömet, hogy az csak na...
2020. jan. 27. 22:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Meg közrejátszhat fűtésszezon; hosszú, meleg vízben fürdés. Meg nem mindegy az sem hogy mivel kened.
2020. jan. 27. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!