Tényleg alacsony minőségű a Kallos hajfesték?
Figyelt kérdés
2008. nov. 19. 20:41
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem, en probaltam mar es megvagyok elegedve vele.
2/7 anonim válasza:
nem.
Kallos az egyik legjobb minőségű festék
3/7 anonim válasza:
Ilyenekkel dolgoznak nagyobb fodrászatokban.:)
/pici cutte/
4/7 anonim válasza:
A magam részéről nem szeretem a Kallost, mert hiába csak 600 forint, nem fogja be rendesen a hajam, és kb. három hajmosásig tart a színe. Ellenben az ugyanúgy fordász-szaküzletben kapható Londa nagyon bevált nekem (igaz, háromszor annyiba kerül).
5/7 anonim válasza:
a kallos nagyon rossz! egyszer festettem vele a hajam, de 1-2 mosás után a lenövésről teljesen lekopott :S
festhettem újra 1 hét után.
6/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tönkretette a hajamat, sose tennék rá mégegyszer.. (fodrász csinálta)
A nagyobb fodrászatokban sem dolgoznak vele,(csak vidéken.. mert ott mást nemlehet kapni csak londát meg kallost..) hanem lorealal általában, vagy wellaval, és személy szerint a legjobb minőségű festéknek a wella koleston-t tartom.
Igaz kb 4szer annyiba kerül mint a kallos, de nem teszi egyáltalán tönkre a hajat, sőt..
7/7 anonim válasza:
Nagyon rossz festék.Zöld alapú. Én csak rosszat hallottam róla, bezöldíti a hajat, ha sötét a festék.És drogériákban se látni már valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!