Bőrkeményedés enyhítésére tudtok tippeket adni?
Figyelt kérdés
Sajnos a talpamon nagyon hamar megvastagszik a bőr, naponta-kétnaponta zuhanyzás után lereszelem, de másnap megint vastag. Szoktam rá krémet kenni, de nem puhul.
Hogy lehet csökkenteni a bőr gyors megvastagodását?
2010. júl. 22. 15:00
2/8 anonim válasza:
Van a Scholl-nak egy bőrkeményedést puhító kréme, nagyon gyorsan hat. Rossmanban biztos, hogy kapható. Én azt ajánlom. Olyan puha lett tőle a sarkam, mint egy babapopsi. :-)
3/8 anonim válasza:
Nem vagy véletlenül dagi?Mert akkor az a baj.
4/8 anonim válasza:
Én svédcseppel szoktam kenegetni és attól is elmúlik!De lehet esténként beáztatni jó meleg vizbe és utánna reszelgetni vagy áztatás közbe,nekem szokott segiteni!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor valami bőrpuhító krém kéne. Komolyan, a vazelin is jó? Sajnos nagyon drágák a puhító krémek, de venni fogok. Eddig csak Gabi babakrémet használtam rá.
A 168 centimhez vagyok 68 kiló - van egy kis fölöslegem, de megjegyzem, mikor 50 kilós voltam, akkor is igencsak kemény volt a talpam - lehet azért, mert nagyon száraz a bőröm, ráadásul sokat gyalogolok.
Nyáron, szandálban még rosszabb a helyzet.
2010. júl. 22. 22:19
7/8 anonim válasza:
Mi van,mit kellett ezen lepontozni?A bőrkeményedés kiváltó oka a túlsúly is lehet,okosok.Ebben az esetben is közrejátszhat,ez nem kis túlsúly.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, állítólag a túlsúly is közrejátszik a bőrkeményedés képződésben, de ne haragudj, orvosilag 168 centihez 68 kiló nem számít túlsúlynak, pláne, hogy közel 40 éves vagyok, és három gyerek után vagyok ennyi. Persze jó volna még 5 kilót leadni, valóban nem vagyok manöken, de a dagitól - azt hiszem - messze állok. Más egy korombeli nő, mint egy tini.
2010. júl. 25. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!