Milyen sampont és balzsamot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Már több éve head&shoulders használok, de mostanába eléggé roncsolja a hajam.
Száraz, vékonyszálú a hajam, most lett vágva, de így is teljesen elvan töredezve a vége. Szerintetek mivel lehetne helyre hozni?
2020. jan. 24. 23:53
1/2 anonim válasza:
Attól függ milyen a hajtípusod. Zsíros a töve vagy száraz az egész? Korpás a fejbőröd? Zsíros korpa vagy száraz korpa? Nekem zsíros tövű száraz végű hajam van, én levendulás schaumát használok, ez igaz, hogy szárítja de hajolajjal rendben van. Nem lehet, hogy nem lett az egészséges részig levágva? Ilyenkor szokott tovább töredezni.
2/2 anonim válasza:
nekem ami bevált teljesen, az a Kevin Murphy márka. Ebből használok igazából mindent (sampon, pakolás, balzsam), plusz még pár márkától azokat a darabokat, amik tényleg verhetetlenül jók. Pl. a Kerastase-tól a blowdry primert, olaj koncentrátumot, Olaplextől a pakolást. De a Kevin Murphy termékekben én még sosem csalódtam!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!