Október elején vörösre festettem a sötétbarna hajamat. Ezt meg tudom oldani így?
Azóta kikopott,de vöröses maradt. Be akarom festeni a hajam kékre,de ahhoz szőkíteni kéne, viszont ha a mostani színről lenne szőkítve, akkor nagyon csúnya színe lenne és furán nézne ki rajta a kék.
Ha visszafestem a hajamat az eredetihez hasonló színre, aztán várok egy-másfél hónapot, és utána szőkítem, akkor működik az, hogy ne legyen csúnya színe?
Persze a szőkítés részt nyilván fodrásznál oldanám meg, a festést nem tudom még, hogy hogyan.
Szerintetek ha festett barna hajat szőkíteni jó ötlet lenne?
Én az eredeti barna hajamat festettem vörösre, most pedig festeném vissza barnára. A fodrász azt mondta, hogy a vörös és a fekete a legnehezebben eltüntethető szín a hajból. Mindenképp le kell szőkíteni.
Azért én megpróbáltam otthon többfajta drogériás festékkel visszafesteni barnára, de nem fogta be.
Szőkítsd le, fesd vissza barnára, aztán a barnát szőkíttesd le és festesd be kékre.
De én a helyedben a 2 szőkítés között várnék 1 évet, mert le fog égni a hajad.
Mindenképp egy szőkítéssel szeretném megoldani, szóval ha nem menne, akkor inkább megvárnám, hogy lenőjön.
De egyébként most ilyen árnyalata van a hajamnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!