Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Október elején vörösre festett...

Október elején vörösre festettem a sötétbarna hajamat. Ezt meg tudom oldani így?

Figyelt kérdés

Azóta kikopott,de vöröses maradt. Be akarom festeni a hajam kékre,de ahhoz szőkíteni kéne, viszont ha a mostani színről lenne szőkítve, akkor nagyon csúnya színe lenne és furán nézne ki rajta a kék.

Ha visszafestem a hajamat az eredetihez hasonló színre, aztán várok egy-másfél hónapot, és utána szőkítem, akkor működik az, hogy ne legyen csúnya színe?

Persze a szőkítés részt nyilván fodrásznál oldanám meg, a festést nem tudom még, hogy hogyan.

Szerintetek ha festett barna hajat szőkíteni jó ötlet lenne?

2020. jan. 16. 12:31
 1/2 anonim ***** válasza:
68%

Én az eredeti barna hajamat festettem vörösre, most pedig festeném vissza barnára. A fodrász azt mondta, hogy a vörös és a fekete a legnehezebben eltüntethető szín a hajból. Mindenképp le kell szőkíteni.

Azért én megpróbáltam otthon többfajta drogériás festékkel visszafesteni barnára, de nem fogta be.

Szőkítsd le, fesd vissza barnára, aztán a barnát szőkíttesd le és festesd be kékre.

De én a helyedben a 2 szőkítés között várnék 1 évet, mert le fog égni a hajad.

2020. jan. 16. 15:05
 2/2 A kérdező kommentje:

Mindenképp egy szőkítéssel szeretném megoldani, szóval ha nem menne, akkor inkább megvárnám, hogy lenőjön.

De egyébként most ilyen árnyalata van a hajamnak

[link]

2020. jan. 16. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!